Varianta de culoare roșie a lui BlackBerry Passport scoasă din cutie În fața camerei

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.554 ori
<b>Varianta de culoare roșie a lui BlackBerry Passport scoasă din cutie În fața camerei</b>Un telefon care a ajuns de curând și la noi, este BlackBerry Passport, device ce adoptă o formă destul de interesantă la prima vedere și care beneficiază de o combinație între un display touch de 4.5 inch și o tastatură qwerty. în timp ce în...

Un telefon care a ajuns de curând și la noi, este BlackBerry Passport, device ce adoptă o formă destul de interesantă la prima vedere și care beneficiază de o combinație între un display touch de 4.5 inch și o tastatură qwerty. în timp ce în România avem la dispoziție doar varianta de culoare neagră, în afară tocmai a fost lansată și o versiune roșie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Printre primii norocoși ce au pus mâna pe această variantă se numără și cei de la CrackBerry.com, publicație online ce ne oferă astăzi o privire mai detaliată asupra device-ului prin intermediul unui clip de video unboxing.

BlackBerry Passport rosu

După cum afirmă și persoana care scoate din cutie terminalul, acesta sosește cu un panou spate realizat dintr-un material plastic un pic mai diferit față de versiunea neagră, în timp ce restul modificărilor la capitolul design sunt reprezentate doar de elementele colorate în nuanța de roșu aprins.

Prețuri BlackBerry Passport:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×