ZTE C2016 este un nou smartphone mid-range ce primește certificarea TENAA; iată specificațiile sale tehnice

633 ori
<b>ZTE C2016 este un nou smartphone mid-range ce primește certificarea TENAA; iată specificațiile sale tehnice</b>Deși ne apropiem de sf&acirc;rșitul lui 2015, remarcăm faptul că producătorii nu exită să lanseze noi terminale mobile și &icirc;n această perioadă. Este și cazul celor de la ZTE, o companie de origine chineză ce ne va aduce pe piață un...

Deși ne apropiem de sfârșitul lui 2015, remarcăm faptul că producătorii nu exită să lanseze noi terminale mobile și în această perioadă. Este și cazul celor de la ZTE, o companie de origine chineză ce ne va aduce pe piață un smartphone mid-range, mai precis modelul ZTE C2016 ce poate fi văzut mai jos.

Acest model ne aduce un display TFT Full HD de 5.2 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM, și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor similar pentru selfie-uri.

ZTE C2016 ne oferă Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare, conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0. Datorită corpului metalic, telefonul ajunge la o greutate totală de 188 grame. Se compensează totuși prin grosimea redusă de doar 7.5 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×