ZTE dezvoltă o nouă tehnologie, vitală pentru evoluţia către conectivitatea 5G

Autor:  | Publicat în:  ZTE 631 ori
<b>ZTE dezvoltă o nouă tehnologie, vitală pentru evoluţia către conectivitatea 5G</b>Ştim că de c&acirc;ţiva ani companii precum Ericsson AB, Nokia Networks sau Huawei lucrează la dezvoltarea conectivităţii 5G. Şi alte nume sunt implicate, precum ZTE, care a &nbsp;reuşit să dezvolte o nouă tehnologie ce reprezintă o evoluţie...

Ştim că de câţiva ani companii precum Ericsson AB, Nokia Networks sau Huawei lucrează la dezvoltarea conectivităţii 5G. Şi alte nume sunt implicate, precum ZTE, care a  reuşit să dezvolte o nouă tehnologie ce reprezintă o evoluţie catre standardizarea noului tip de conectivitate.

E vorba despre o tehnologie "Multi User shared Access", care permite triplarea capacităţii de overload a reţelelor wireless. Noul algoritm oferă o îmbunătăţire cu 200% la capitolul overload, ceea ce e foarte important în epoca "Internet of Things". ZTE numeşte această noutate "Pre5G", pentru că foloseşte echipament 4G LTE deja existent şi oferă o latență mai scăzută, dar şi un throughput mai mare.

5G nu a fost definit încă drept standard, de aceea se evita folosirea numelui său. "Multi User Shared Access" are şi avantajul că va sosi mai devreme decât 5G, pe care îl aşteptam peste aproximativ 5 ani. Soluţia Pre5G are rolul de a ajută operatorii să îmbunătăţească rata de acces la reţea şi capacitatea reţelei, punând în valoare toate resursele disponibile.

Rămâne acum de văzut şi în ce mod se va standardiza tehnologia 5G şi care va fi compania care va implementa cu succes acest tip de conectivitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×