ZTE Flash, telefon cu cameră de 12 megapixeli și preț foarte mic

Autor:  | Publicat în:  ZTE 2.165 ori
<b>ZTE Flash, telefon cu cameră de 12 megapixeli și preț foarte mic</b>Contul de Twitter @evleaks a postat o imagine cu un nou telefon, ZTE Flash, în varianta sa pentru operatorul american Sprint. Numele acestui device apăruse în niște scăpări și în luna iulie, când se vehiculau specificații pentru acest model și...

Contul de Twitter @evleaks a postat o imagine cu un nou telefon, ZTE Flash, în varianta sa pentru operatorul american Sprint. Numele acestui device apăruse în niște scăpări și în luna iulie, când se vehiculau specificații pentru acest model și disponibilitatea sa prin Sprint. Ei bine acum avem și o imagine:

Terminalul are o surprinzătoare camera de 12.6 megapixeli și un incredibil preț de doar 130 de dolari, deși acesta e probabil cel aplicat de operator, altfel ar fi suspect de ieftin. Se remarcă și faptul că din profil smartphone-ul pare a avea acea protuberantă întâlnită și la Nokia 808 PureView, dar ceva mai mică. Alte dotări includ un display de 4.5 inch, probabil cu rezoluție HD, un procesor dual core de 1.5 GHz și 1 GB RAM.

Remarc și faptul că telefonul are marginile rotunjite precum modelele Nexus și textura materialului din spate pare aderentă. O altă asemănare cu telefoanele Nexus o reprezintă butoanele virtuale din Android de pe ecran. Cu un astfel de preț de 130 de dolari, acest model ar trebui să facă furori în SUA și probabil și în Europa, dacă ajunge la un preț la fel de bun. Rămâne de văzut cât de bună este camera sa, deoarece nu doar megapixelii contează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×