ZTE Grand S II gata de lansare, iată dotările sale

1.267 ori
<b>ZTE Grand S II gata de lansare, iată dotările sale</b>Ne pregătim de CES 2014, showul tech anual organizat în SUA și odată cu acesta va sosi și primul val de terminale de anul viitor. ZTE nu sta degeaba și a pregătit deja un handset interesant. E vorba despre ZTE Grand S II, despre care aflăm detalii...

Ne pregătim de CES 2014, showul tech anual organizat în SUA și odată cu acesta va sosi și primul val de terminale de anul viitor. ZTE nu sta degeaba și a pregătit deja un handset interesant. E vorba despre ZTE Grand S II, despre care aflăm detalii mai jos.

Grand S II a primit recent certificarea echivalentului chinez al FCC. în plus acest model a fost descoperit și în benchmark-ul AnTuTu, care ne arată că avem un procesor puternic la bord: Snapdragon 800. ZTE Grand S II obține 33.537 puncte și pare mai degrabă un phablet decât un telefon standard, de vreme ce ecranul său are o diagonală de 5.5 inch.

Terminalul va sosi cu 2 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în spate și va suporta conectivitate TD-SCDMA, deci cel puțin în prima fază va rămâne în China, disponibil prin operatori locali. Se lucrează și la un model cu conexiune internațională și ar fi interesant să vedem și firme ca ZTE, Huawei, Oppo și altele oferindu-ne telefoane cu Snapdragon 800 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×