RCS & RDS pregătește lansarea lui Digi Online, serviciu de distribuție TV via Internet

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 1.830 ori
<b>RCS & RDS pregătește lansarea lui Digi Online, serviciu de distribuție TV via Internet</b>Se pare că RCS&nbsp;& RDS ne pregătește ceva nou si modern și anume un serviciu de distribuție TV pe Internet. Aparent operatorul de cablu ar fi depus o solicitare pentru inregistarea mărcii "Digi Online" la OSIM, de aici și indiciile cu privire la...

Se pare că RCS & RDS ne pregătește ceva nou si modern și anume un serviciu de distribuție TV pe Internet. Aparent operatorul de cablu ar fi depus o solicitare pentru inregistarea mărcii "Digi Online" la OSIM, de aici și indiciile cu privire la noul serviciu.

Solicitarea a fost făcută pentru clasele "Telecomunicații", "Publicitate" și "Educație: instruire, divertisment, activități sportive și culturale". Bănuiesc că ei pun la punct o platformă în stilul Antena Play de la Intact sau în stilul Voyo de la Mediapro. Serviciul de televiziuni online este singurul care lipsește din portofoliul Digi în acest moment.

RCS & RDS intenționează să activeze și pe piața radio, câștigând recent 3 frecvente în Sibiu, Sighișoara și Reșita, unde vor lansa postul de radio Digi FM. De vreme ce posturile de sport oferite de RCS & RDS nu par a fi de ajuns pentru a transmite toate competițiile dorite de fani, iar Dolce a plusat deja cu un al patrulea canal sportiv, poate vom vedea și mai multe transmisiuni de meciuri online.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×