RCS & RDS pregătește lansarea lui Digi Online, serviciu de distribuție TV via Internet

1.934 ori
<b>RCS & RDS pregătește lansarea lui Digi Online, serviciu de distribuție TV via Internet</b>Se pare că RCS&nbsp;& RDS ne pregătește ceva nou si modern și anume un serviciu de distribuție TV pe Internet. Aparent operatorul de cablu ar fi depus o solicitare pentru inregistarea mărcii "Digi Online" la OSIM, de aici și indiciile cu privire la...

Se pare că RCS & RDS ne pregătește ceva nou si modern și anume un serviciu de distribuție TV pe Internet. Aparent operatorul de cablu ar fi depus o solicitare pentru inregistarea mărcii "Digi Online" la OSIM, de aici și indiciile cu privire la noul serviciu.

Solicitarea a fost făcută pentru clasele "Telecomunicații", "Publicitate" și "Educație: instruire, divertisment, activități sportive și culturale". Bănuiesc că ei pun la punct o platformă în stilul Antena Play de la Intact sau în stilul Voyo de la Mediapro. Serviciul de televiziuni online este singurul care lipsește din portofoliul Digi în acest moment.

RCS & RDS intenționează să activeze și pe piața radio, câștigând recent 3 frecvente în Sibiu, Sighișoara și Reșita, unde vor lansa postul de radio Digi FM. De vreme ce posturile de sport oferite de RCS & RDS nu par a fi de ajuns pentru a transmite toate competițiile dorite de fani, iar Dolce a plusat deja cu un al patrulea canal sportiv, poate vom vedea și mai multe transmisiuni de meciuri online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×