ZTE lansează oficial modelele Nubia Z7, Nubia Z7 Max și Nubia Z7 Mini; vârful de gamă vine cu display Quad HD și 3 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.193 ori
<b>ZTE lansează oficial modelele Nubia Z7, Nubia Z7 Max și Nubia Z7 Mini; vârful de gamă vine cu display Quad HD și 3 GB memorie RAM</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în Beijing, ZTE și-a prezentat noua gamă de terminale Nubia din care fac parte nici mai mult, nici mai puțin de 3 modele. Astfel, în funcție de preferințe, utilizatorii vor putea alege între...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi în Beijing, ZTEși-a prezentat noua gamă de terminale Nubia din care fac parte nici mai mult, nici mai puțin de 3 modele. Astfel, în funcție de preferințe, utilizatorii vor putea alege între flagship-ul Nubia Z7, modelul Nubia Z7 Max, sau versiunea mai mică Nubia Z7 Mini.

Primul dintre acestea și totodată și cel mai puternic este ZTE Nubia Z7, terminal ce beneficiază de un display Quad HD de 5.5 inch ce oferă o densitate a pixelilor de 538 ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (8974AC) tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

ZTE Nubia Z7

De asemenea, acesta mai aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli cu apertură f/2.0 și OIS, o cameră secundară de 5 megapixeli, dual-SIM, 4G LTE, tehnologie DTS și Dolby. Printre extra funcțiile incluse se numără și suportul video 4K, cât și suport pentru ieșire audio 7.1.

ZTE Nubia Z7 Max

ZTE Nubia Z7 Max păstrează în mare parte specificațiile lui Nubia Z7, cu mențiunea că display-ul oferă acum o rezoluție Full HD. Acesta dispune de un procesor Snapdragon 801, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, două sloturi SIM și conectivitate 4G LTE.

ZTE Nubia Z7 Mini

Ultimul, dar nu cel din urmă model lansat este ZTE Nubia Z7 Mini, device ce integrează un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli și LTE 4G. Din câte se poate observa, acest model va sosi pe piață într-o gamă variată de culori.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×