Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)

2.296 ori
<b>Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)</b>După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Xperia C3, un terminal axat pe funcțiile de fotografie de tip selfie, iată că astăzi terminalul în cauză a fost lansat oficial de către Sony. &nbsp; Sony Xperia C3 dispune de...

După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Xperia C3, un terminal axat pe funcțiile de fotografie de tip selfie, iată că astăzi terminalul în cauză a fost lansat oficial de către Sony.

Sony Xperia C3 dispune de un display IPS HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o baterie de 2.500 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)

Revenind la partea fotografică, aflăm că Xperia C3 beneficiază de o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide și bliț LED, și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS ce poate realiza captură video la 1080p. Sony Xperia C3 va ajunge pe piața din China începând de luna viitoare.

Sony Xperia C3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×