Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.983 ori
<b>Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)</b>După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Xperia C3, un terminal axat pe funcțiile de fotografie de tip selfie, iată că astăzi terminalul în cauză a fost lansat oficial de către Sony. &nbsp; Sony Xperia C3 dispune de...

După ce ieri aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Xperia C3, un terminal axat pe funcțiile de fotografie de tip selfie, iată că astăzi terminalul în cauză a fost lansat oficial de către Sony.

Sony Xperia C3 dispune de un display IPS HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o baterie de 2.500 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Xperia C3, telefonul selfie al celor de la Sony lansat oficial; acesta aduce o cameră frontală de 5 megapixel cu lentile wide și bliț LED (Video)

Revenind la partea fotografică, aflăm că Xperia C3 beneficiază de o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide și bliț LED, și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS ce poate realiza captură video la 1080p. Sony Xperia C3 va ajunge pe piața din China începând de luna viitoare.

Sony Xperia C3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×