Microsoft va comercializa o serie de smartphone-uri BLU Products direct prin magazinele proprii

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 646 ori
<b>Microsoft va comercializa o serie de smartphone-uri BLU Products direct prin magazinele proprii</b>Un alt partener al companiei Microsoft care a lansat de curând primele sale terminale Windows Phone este și BLU Products, un producător american de smartphone-uri care aduce prețuri foarte accesibile pe piață. Aflăm că aceste noi device-uri...

Un alt partener al companiei Microsoft care a lansat de curând primele sale terminale Windows Phone este și BLU Products, un producător american de smartphone-uri care aduce prețuri foarte accesibile pe piață. Aflăm că aceste noi device-uri Windows Phone lansate de BLU se vor regăsi în curând atât în magazinul online Microsoft, cât și în magazinele fizice.

Printre terminalele Windows Phone lansate de către BLU se numără și Dash 5.0, device ce aduce un display de 5 inch cu rezoluție 480 x 854 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 512 MB RAM și două sloturi SIM. Acesta va sosi pe piață într-o mare varietate de culori la un preț de aproximativ 199$.

De asemenea, BLU a anunțat și modelul Dash 4.0, terminal ce dispune de un display de 4 inch cu rezoluție 480 x 800 pixeli, 4 GB de stocare, un procesor dual-core de 1.3 GHz, o cameră foto de 5 megapixeli și o baterie de 1.500 mAh. Prețul acestui device va fi de doar 99$ odată ce va ajunge în magazine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×