ZTE lansează oficial primul său telefon cu ecran de 5 inch, rezoluție 1080p: Nubia Z5

1.412 ori
<b>ZTE lansează oficial primul său telefon cu ecran de 5 inch, rezoluție 1080p: Nubia Z5</b>ZTE Nubia Z5 este cel mai nou telefon cu diagonală de 5 inch și rezoluție Full HD a ecranului, după ce HTC, Sharp și Lenovo au prezentat sau anunțat că pregătesc astfel de terminale. și Samsung a prezentat recent un smartphone cu o asemenea...

ZTE Nubia Z5 este cel mai nou telefon cu diagonală de 5 inch și rezoluție Full HD a ecranului, după ce HTC, Sharp și Lenovo au prezentat sau anunțat că pregătesc astfel de terminale. și Samsung a prezentat recent un smartphone cu o asemenea diagonală, dar cu rezoluție scăzută, modelul Galaxy Grand.

Nou venitul de la ZTE poate fi admirat în imaginile din acest articol și are cam aceleași dotări pe care le are orice flagship Android de final de 2012. Asta înseamnă că primim 2 GB RAM, procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz și un display de 5 inch, unul produs de Sharp și cu densitate a pixelilor de 443 ppi. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar la bordul device-ului avem 32 GB memorie internă, toate opțiunile de conectivitate celebre, de la NFC la LTE și Android 4.1.1 Jelly Bean.

Sub carcasa se afla o baterie de 2300 mAh, iar telefonul are un corp unibody din aluminiu, ce măsoară 7.6 mm în grosime. De asemenea, acest device e destul de ușor, având în vedere dimensiunile sale, cântărind doar 126 de grame, adică aproximativ cu 50 de grame mai ușor decât un Nokia Lumia 920. ZTE Nubia 5 are prețul de aproximativ 555 dolari, care nu sună deloc rău pentru un astfel de model. Pe Nubia îl așteptam la CES 2013 și MWC 2013, pentru a afla dacă vom avea parte și de o lansare europeană.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×