Samsung Galaxy Note primește Premium Suite - Android 4.1.2 Jelly Bean, detaliile oficiale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.763 ori
<b>Samsung Galaxy Note primește Premium Suite - Android 4.1.2 Jelly Bean, detaliile oficiale</b>Este notabil efortul Samsung de a aduce cele mai noi update-uri software pentru telefoanele sale de top lansate și în urmă cu ceva timp, Samsung Galaxy S II și prima generație a Galaxy Note au fost hiturile companiei sud-coreene în 2011. &nbsp; A...

Este notabil efortul Samsung de a aduce cele mai noi update-uri software pentru telefoanele sale de top lansate și în urmă cu ceva timp, Samsung Galaxy S II și prima generație a Galaxy Note au fost hiturile companiei sud-coreene în 2011.

A fost anunțat oficial și Premium Suite pentru Samsung Galaxy Note. Vorbim de Android 4.1.2 Jelly Bean cu interfața și software-ul pe care Samsung l-a adus și pe Galaxy Note II sau Galaxy S III. Vorbim de integrarea Project Butter ce se transpune într-o interfață fluentă și Google Now. Se adaugă o serie de noutăți, dintre care ies în evidență:

  • MultiView - 2 aplicații pe un ecran;
  • suport pentru scrisul de mână în S Planner și mail;
  • aplicația S Note cu multe îmbunătățiri;
  • Photo Note, Easy Clip, Paper Artist și multe altele.

Nu a fost specificat și momentul în care acest software va fi disponibil pe Samsung Galaxy Note, dar estimez că maxim până la sfârșit de ianuarie 2013 va sosi via OTA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×