Telefoane BlackBerry de nouă generație expuse În fotografii: BlackBerry 10 Seria N/ X10

1.273 ori
<b>Telefoane BlackBerry de nouă generație expuse În fotografii: BlackBerry 10 Seria N/ X10</b>Până acum am luat contact mai mult cu telefoane BlackBerry full touch de nouă generație și e vorba aici despre terminalul din Seria L/London, pe care l-am văzut în numeroase hands-on-uri. Acum au început să intre în lumina reflectoarelor și...

Până acum am luat contact mai mult cu telefoane BlackBerry full touch de nouă generație și e vorba aici despre terminalul din Seria L/London, pe care l-am văzut în numeroase hands-on-uri. Acum au început să intre în lumina reflectoarelor și alte modele, precum cele din Seria N, adică terminalele RIM de nouă generație care au și tastatura fizică.

Vă reamintesc că pe 30 ianuarie are loc lansarea lui BlackBerry 10 OS și a primelor terminale dotate cu această platformă. Zvonurile afirmă că modelele cu tastatură fizica, cele din Seria N vor avea de fapt numele de cod X10, la fel cum Seria L și flagshipul sau vor căpăta numele Z10. Handsetul din partea dreaptă a imaginii de mai sus se potrivește cu scăpări precedente și are o variantă fizică a tastaturii virtuale din BlackBerry 10 OS, de pe Z10.

Modelul din stânga, cel alb este unul necunoscut și amintește un pic de HTC ChaCha. Aranjarea tastelor sale este interesantă și handsetul pare a fi ușor low end, față de celelelate două modele. Se remarcă și lipsa delimitărilor metalice dintre rândurile de taste, un trademark pentru RIM, cel puțin pe noua generație de telefoane. Zvonurile afirmă că modelul alb este un prototip pentru dezvoltatori, deci e posibil să nu îl vedem în comerț. Care dintre aceste modele va surâde mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×