ZTE Nubia Z18 apare într-un clip video promo, îşi dezvăluie mostre foto low light

1.027 ori
<b>ZTE Nubia Z18 apare într-un clip video promo, îşi dezvăluie mostre foto low light</b>Și cei de la ZTE au în plan lansarea unui nou smartphone în perioada următoare, unul sub branding Nubia care astăzi are parte de o apariție într-un clip video promo. Vedem pe această cale cum se descurcă în condiții low-light modelul Z18

După atâtea lansări şi scăpări de telefoane Oppo, Vivo şi Huawei, să vedem un ZTE nou e aproape relaxant. E vorba despre un ZTE Nubia, modelul Z18 care a apărut într-un clip video pe web, dar şi-a dezvăluit şi mostre foto pe Weibo.

Nubia Z18

Această scăpare vine după ce am aflat că ZTE şi-ar putea aduce un flagship Axon la IFA 2018 (Axon 9). Cât despre Nubia Z18, telefonul a mai scăpat pe web în ultimele luni, cu specificaţii de flagship, precum procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM şi cameră duală în spate cu zoom lossless. Acum aflăm că handsetul a fost folosit pentru a înregistra realizarea celei mai mari picturi cu lumină de pe glob.

Nubia Z18

Avem aici 3 mostre foto care dovedesc acest lucru, dar şi un videoclip postat doar pe Weibo deocamdată. Mostra nocturnă arată impresionant, cu setarea de expunere lungă şi amintind de modul Light Painting de la Huawei. Bănuim că această scăpare înseamnă că se pregăteşte un spot promoţional şi se apropie lansarea, poate chiar la IFA 2018.

Nubia Z18

Pe Nubia Z18 îl aşteptăm cu un ecran de 5.99 inch cu rezoluţie Full HD+ şi cu o abordare edge to edge ce implică zero breton, zero difuzor pentru convorbiri şi zero camera selfie la vedere. Asta cel puţin judecand după scăpările trecute. Cele noi par să prezinte handsetul cu un breton "picătură", cum am văzut la Oppo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×