ZTE Axon 9 ar putea sosi la IFA 2018, marcând revenirea celor de la ZTE după dizgrația americană

1.541 ori
<b>ZTE Axon 9 ar putea sosi la IFA 2018, marcând revenirea celor de la ZTE după dizgrația americană</b>Printre participanții surpriză de la IFA 2018 se pare că se va număra și ZTE, companie care ar putea anunța la fața locului smartphone-ul Axon 9. Nu este exclusă nici apariția unei variante Axon 9 Pro care ne-ar putea atrage atenția printr-un

În ultima vreme când am avut ZTE ca subiect de ştiri, era de obicei vorba despre ceva rău. O interdicţie de la Trump, amenzi sute de milioane de dolari, blocarea vânzărilor... Acum apare şi ceva optimism la orizont, pentru că au venit indicii legate de o lansare de flagship la IFA 2018. Ar putea fi ZTE Axon 9.

ZTE

Contul oficial de Twitter ZTE fost inactiv câteva luni, dar şi-a revenit în ultimele 24 de ore pentru a face acest teaser. Chinezii invită lumea la standul lor de la IFA 2018, cu un mare logo în formă de "9". Prezentările şi anunţurile de telefoane au loc între 30 august şi 5 septembrie şi acolo vom vedea şi noul venit. Ni se promit şi inovaţii la capitolul 5G, acolo unde ZTE trebuie să le dea replica celor de la Huawei, Ericsson sau Nokia Networks.

Cât despre telefonul ce apare în teaser, ar fi un ZTE Axon 9, care împreună cu Axon 9 Pro era subiect de zvonuri încă din primăvară. Ar fi urmaşul lui ZTE Axon 7, sărindu-se peste Axon 8 dintr-un motiv sau altul. ZTE Axon 9 ar trebui să aducă un ecran generos cu breton, o cameră duală cu rezoluţie ridicată, procesor Snapdragon 845 şi probabil scanner de amprente integrat în ecran.

Toate aceste dotări sunt speculaţie personală, orientată după trendurile actuale. Pe de altă parte ZTE îl are pe Axon M cel pliabil de anul trecut şi ar putea să se inspire de la el pentru Axon 9. Rămâne să aflăm mai multe la Berlin.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×