Cum rulează Asphalt 9 pe iPad 9.7 (2018): prezentare gameplay pe iOS (Video)

1.689 ori
<b>Cum rulează Asphalt 9 pe iPad 9.7 (2018): prezentare gameplay pe iOS (Video)</b>Odată cu sosirea jocului Asphalt 9 am decis să punem la treabă și tableta iPad 9.7 2018 pentru a vedea cum rulează acest titlu, rezultatele fiind afișate în clipul de mai jos. După cum bine știți, acest nou titlu de la Gameloft aduce noi metode

Pentru că am avut tableta Apple iPad 9.7 (2018) ceva mai mult timp în teste am avut ocazia să joc extra jocuri pe acest device. L-am pus la treabă cu cele mai hardcore titluri, de la PUBG Mobile la Asphalt 9 şi de la Hello Neighbour la Shaq Fu. Hai să vedem cum a mers Asphalt 9 pe acest device.

Asphalt 9 iPAD 9.7 2018

În primul rând jocul a debutat cu 2 săptămâni în urmă şi l-am tot jucat de atunci. Vine de la Gameloft şi e gratuit, mă rog... fremium. Fiecare maşină are 6 unităţi de benzină, după care aşteptaţi, plătiţi sau schimbaţi maşina (am 4 în garaj dupa câteva ore de joc). Deşi am jucat mai bine de jumătate de oră Asphalt 9 pe tabletă, nu am avut parte de nici urmă de supraîncălzire. Tableta se descurcă excelent şi e mai comodă decât mă aşteptam la un joc de racing. 

Asphalt 9 iPAD 9.7 2018

Chiar şi cu controlul tilt activat nu am avut probleme, deşi recomand noul sistem TouchDrive aici, pentru că e bine gândit. Şi pentru că am tot jucat acest titlu am şi deblocat content nou. Am ajuns într-o zonă în care avem urmăriri cu poliţia şi putem chiar să conducem un Lamborghini concept într-un mod trial. Din păcate jocul mi-a dovedit încă o dată că e doar un arcade, pentru că Lambo-ul s-a condus la fel ca un Mitsubishi, BMW Z4 sau Camaro, deci uitaţi de fizică realistă.

Maşina zboară, se învârte şi rulează cam la fel de rapid, dar parcă are un Nitro mai lung, mai generos. Şi arată superb… Frame rate-ul stă excelent pe această tabletă. Cât despre urmăririle cu poliţia, o dăm de-a dreptul în Burnout aici şi am avut şi 20 de ciocniri pe cursă, cu tot cu dube ale poliţiei scoase de pe circuit. Trebuie doar să te roteşti la 360 de grade. Testul Asphalt 9 a fost trecut cu brio de acest device şi urmează acum cel cu PUBG Mobile.

Prețul actualizat al tabletei iPad 9.7 (2018) poate fi consultat de aici.

Asphalt 9, prezentare video pe iPad 9.7 (2018):

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×