Nokia 7 Plus va primi varianta stabilă Android Pie în septembrie; HMD Global confirmă!

1.833 ori
<b>Nokia 7 Plus va primi varianta stabilă Android Pie în septembrie; HMD Global confirmă!</b>O super veste vine astăzi pentru posesorii de terminale Nokia 7 Plus, aceea că varianta stabilă Android 9.0 Pie va fi distribuită pe telefoanele lor chiar de luna viitoare. Informația a fost confirmată de către Juho Sarvikas (Chief Product Officer)

În mod surprinzător unul dintre cele 7 device-uri non-Google incluse în programul de testare beta a noului release Android Pie a fost și Nokia 7 Plus, telefon cu Android One la bord care de curând a primit distincția de cel mai bun telefon mid-range al anului din partea celor de la EISA. Același lucru l-am spus și noi în momentul realizării recenziei, iar faptul că update-urile vin atât de rapid nu poate decât să recomande telefonul de la sine.

Suntem informați astăzi de faptul că nimeni altul decât Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) a confirmat în cadrul unui eveniment din New Delhi că actualizarea finală și stabilă la Android 9.0 Pie pentru Nokia 7 Plus va sosi luna viitoare. Acesta este oficialul HMD care ne oferă mai mereu detalii prin intermediul Twitter-ului personal despre actualizările software oferite terminalelor Nokia.

Revenind la Nokia 7 Plus, acesta va fi primul din portofoliul actual HDM Global care se va bucura de acest update, dar la scurtă distanță vom vedea Pie și pe celelalte modele. TOATE telefoanele din oferta companiei finlandeze vor primi Pie după cum v-am informat și noi de curând într-un articol dedicat.

Cei interesați de Nokia 7 Plus au la dispoziție articolul Preț și Disponibilitate pentru a consulta prețurile actualizate și recenzia detaliată realizată de colegul Alex chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×