Două din fiecare: ZTE Nubia Z18S are două ecrane, două scannere de amprente și corp rotunjit din sticlă

1.492 ori
<b>Două din fiecare: ZTE Nubia Z18S are două ecrane, două scannere de amprente și corp rotunjit din sticlă</b>Producătorii chinezi se întrec în dezvoltarea celor mai inedite smartphone-uri de pe piață, punctul principal de atracție fiind constituit la ora actuală de către panourile cu muchii cât mai subțiri în jurul ecranului. Vivo și Oppo au făcut asta

Brandul Nubia al celor de ZTE nu se mulțumește doar cu un telefon de gaming, ci pregătește mai nou și un telefon care merge pe ideea de "două din fiecare". Va avea două ecrane, două scannere de amprente, dar va renunța la cameră frontală. Numele său este ZTE Nubia Z18S.

ZTE Nubia Z18S

În general telefoanele ZTE Nubia din gama "Z" au fost flagship-uri, unele cu ecran edge to edge curbat pe margini. Legat de noul model, acesta e doar subiect de zvon deocamdată, plus imagini teaser. Știm că ar urmă să ofere cel mai ridicat screen to body ratio din gamă Nubia. ZTE a ales și să sară peste "breton", oferind doar muchii foarte înguste. Mai are și un ecran în spate, unul 16:9 color și tactil, nu vreun panou E Ink sau monocrom.

ZTE Nubia Z18S

Chiar dacă muchiile laterale ale ecranului sunt înguste, cele de sus și jos vor fi ceva mai late. Sus se află un difuzor de convorbiri discret, dar nu și o cameră frontală. ZTE ar vrea să renunțe la aceasta, permițând realizarea de selfie-uri folosind camera duală din spate în tandem cu ecranul secundar. Mai bizar sună cele două scannere de amprente, câte unul pe fiecare latură.

ZTE Nubia Z18S

Această nu e o premieră pentru că și Huawei Mate RS Porsche Design avea așa ceva, dar unul integrat în ecran și unul în spate. Așteptăm acum și un preț pentru acest Nubia și să vedem dacă mai e Cristiano Ronaldo imaginea sa, cum a fost pentru Nubia Z17.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×