Următorul smartphone Xiaomi va avea scanner de amprente în ecran; Nu va fi Mi 7

806 ori
<b>Următorul smartphone Xiaomi va avea scanner de amprente în ecran; Nu va fi Mi 7</b>Potrivit celor de la XDA-Developers, este de așteptat ca în acest an cei de la Xiaomi să aducă un prim smartphone cu scanner de amprente integrat în display, device ce nu va fi Mi 7. Vestea vine pe seama unui soi de teardown al software-ului

Moda scannerelor de amprente integrate în display se pare că va fi adoptată și de către Xiaomi, companie de origine ce ne pregătește un asemenea smartphone, unul care nu va fi Mi 7 aparent. Informația vine din partea celor de la XDA-Developers care au descoperit în cadrul unor fișiere firmware detalii despre dotarea cu pricina ce va ajunge pe un viitor dispozitiv, unul ce s-ar putea dovedi a fi Xiaomi Mi 7 Plus aparent.

Xiaomi Mi 7 pLUS

În cadrul acestor fișiere firmware apar menționate variante prototip ale acestui smartphone, primul sosind cu senzori produși de către FPC și Goodix, iar cel de-al doilea cu senzori Synaptics și Goodix. Pe seama acestor indicii, s-a creat și randarea de mai sus în care putem vedea locația scanner-ului de amprente și totodată un detaliu deloc apreciat, cel al implementării unui decupaj și pe acest device.

Xiaomi

Din cercetarea celor de la XDA mai reiese că telefonul va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cu o baterie generoasă de 4000 mAh și cu un ecran OLED ce adoptă decupaj în stil Essential Phone. Posibil ca debutul să fie programat pentru intervalul aprilie-mai, dar vom știi mai multe odată ce sosesc online mai multe leak-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×