Huawei P20 Lite scapă din nou pe web, de această dată cu ecranul pornit, scanner de amprente în spate

2.326 ori
<b>Huawei P20 Lite scapă din nou pe web, de această dată cu ecranul pornit, scanner de amprente în spate</b>Uneori am senzaţia că Huawei orchestrează scăpările lui Huawei P20 din aceste zile pentru a ne distrage de la MWC 2018. Evident, glumesc, dar cine ştie... Ce e cert e că nu trece ziua fără să mai primim o bucată din puzzle-ul care este seria Huawei P20.

Uneori am senzaţia că Huawei orchestrează scăpările lui Huawei P20 din aceste zile pentru a ne distrage de la MWC 2018. Evident, glumesc, dar cine ştie... Ce e cert e că nu trece ziua fără să mai primim o bucată din puzzle-ul care este seria Huawei P20. Azi îl vedem iarăşi pe Huawei P20 Lite, cu o schimbare de design.

În primul rând telefonul cunoscut şi ca Shirley apare cu ecranul pornit de această dată şi vine cu scanner de amprente în spate şi nu în fata integrat în butonul Home, aşa cum îl văzusem la un moment dat. Spatele e acoperit cu sticlă şi etalează o cameră duală, lăsând camera tripla în seama lui P20, sau mai degrabă P20 Pro/ Plus, judecând după ultimele scăpări.

Huawei P20 Lite scapă din nou pe web, de această dată cu ecranul pornit, scanner de amprente în spate

E bizar să vedem numele de cod "Shirley" imprimat şi pe spate şi sub ecran, dar cam asta se întâmplă la prototipuri: nu totul e finisat perfect. Decupajul frontal de sus e la posturi, găzduind senzorii şi camera frontală, în spate lângă camera vedem scris "Dual Lens Hybrid Zoom", indicând un sistem similar cu cel văzut pe cele mai noi modele iPhone. Există şi o schimbare la nivel de easter egg, astfel că dacă Huawei P20 scapă cu easter egg de Android 8.1, P20 Lite îl afişează pe cel al lui Android 8.0.

Huawei P20, P20 Lite şi P20 Pro/Plus sunt aşteptate pe 27 martie la Paris şi sunt sigur că până atunci se vor clarifica diferenţele între ele. Poate apar şi ceva preţuri...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×