Smartphone-urile Nokia ar putea primi actualizarea la Android P încă din august

1.882 ori
<b>Smartphone-urile Nokia ar putea primi actualizarea la Android P încă din august</b>Finlandezii de la HMD Global pun un mare accent și asupra suportului software oferit cumpărătorilor, fiind compania care a adus Oreo chiar și pe modelele entry-level din gamă. Acum descoperim că firma ce deține drepturile de vânzare și producție

Printre companiile de pe piață ce activează în zona smartphone și care pun un mare accent și pe suportul software oferit clienților se numără și HMD Global, firmă ce a adus de curând actualizarea la Android 8.0 Oreo pe mai toate terminalele din portofoliul său actual. Acum finlandezii vor să fie primii și în ceea ce privește update-ul la următorul release, adică Android P, fiind sugerată luna august pentru distribuirea acestui software.

Cel mai probabil vom asista la dezvăluirea versiunii finale Android P undeva pe la sfârșitul lunii iulie atunci când vom afla și numele de desert purtat de către acest release și când va începe distribuirea către modelele Pixel. Ulterior și cei de la HMD Global vor începe să își actualizeze terminalele, cu mențiunea că majoritatea rulează platforma Android One.

Avem și un model Android Go pe listă dar în cazul său va mai dura până când Android P va poposi oficial. Toate aceste informații ar fi fost dezvăluite în cadrul unei conversații purtate între un posesor de smartphone Nokia și serviciul de suport Nokia Mobile Care.

În momentul de față Android P Developer Preview este disponibil și pe Nokia 7 Plus, acesta urmând a fi primul smartphone al finlandezilor ce se va bucura de noul release software la sfârșit de vară. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×