ZTE Nubia Z7 primește un teaser: un nou smartphone high end de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  ZTE 590 ori
<b>ZTE Nubia Z7 primește un teaser: un nou smartphone high end de 5 inch</b>ZTE Nubia Z7 părea a fi doar un alt nume pentru deja anunțatul ZTE Nubia X6, dar iată că e de fapt vorba de un terminal diferit. ZTE se ocupă acum cu teasingul lui Nubia Z7, cu o fotografie care ne arată o porțiune a spatelui sau, cu o cameră cu...

ZTE Nubia Z7 părea a fi doar un alt nume pentru deja anunțatul ZTE Nubia X6, dar iată că e de fapt vorba de un terminal diferit. ZTE se ocupă acum cu teasingul lui Nubia Z7, cu o fotografie care ne arată o porțiune a spatelui sau, cu o cameră cu inel roșu în jurul său și un blitz lângă.

Noul terminal e însoțit de mottoul "puțin mai frumos", scris în chineză lângă handset. Asta înseamnă că vom primi un terminal arătos și cam aici se termină informațiile despre acest produs. Zvonurile afirmă că Z7 va fi un handset high end cu ecran de 5 inch, deci cu mult mai mic decât Nubia X6, cel de 6.4 inch. Telefonul va rula Android 4.4 KitKat, cu interfața customizata ZTE și va fi urmașul unui hit numit X6, care s-a vândut bine în China.

Mă aștept la o carcasă din policarbonat aici, la un procesor Snapdragon 801, 2 sau 3 GB RAM, 16 GB stocare și cu siguranță o cameră excelentă pentru selfie-uri. Să vedem și cum va arăta interfața acestui device și dacă ZTE va opta pentru culoare și teme copilăroase sau un UI plat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×