ZTE Nubia Z11 Mini primește un teaser ce scoate în prim-plan capabilitățile de focalizare a camerei foto

1.714 ori
<b>ZTE Nubia Z11 Mini primește un teaser ce scoate în prim-plan capabilitățile de focalizare a camerei foto</b>Cu doar o zi înainte de lansarea oficială a smartphone-ului Nubia Z11 Mini, compania chineză ZTE ne prezintă două noi materiale teaser ce fac referire la capabilitățile camerei foto, și mai precis la focalizarea foarte rapidă. Potrivit certificării TENAA,

Pentru ziua de 19 aprilie avem pregătit un eveniment din partea companiei ZTE, moment în care am putea face cunoștiință cu terminale ca Nubia X8, respectiv Nubia X8 Max. De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment va fi prezentat și Nubia Z11 Mini - telefon ce primește astăzi o serie de teasere oficiale.

Din câte puteți vedea, compania chineză ține să scoată în prim plan capabilitățile de focalizare a camerei foto ce va fi adusă la pachet. Potrivit certificării TENAA, acest telefon va opta pentru o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED, și pentru un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura de tip.

Printre specificațiile sale avem și un display edge-to-edge de 5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core de 1.5 GHz și 3 GB memorie RAM. ZTE Nubia Z11 Mini ne va oferi 64 GB spațiu intern, o baterie de 2750 mAh și sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop alături de interfața producătorului.

Mai multe detalii despre telefon și camera sa foto, vom afla chiar mâine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×