Thumb Formula Racing Review (Allview AX4 Nano): un joc gratuit care ar fi făcut senzație la Începutul anilor 90 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.170 ori
<b>Thumb Formula Racing Review (Allview AX4 Nano): un joc gratuit care ar fi făcut senzație la Începutul anilor 90 (Video)</b>Thumb Formula Racing este un joc testat pe tableta Allview AX4 Nano, pe care o puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro. Jocul este disponibil gratuit, ocupa maxim câteva zeci de MB și ar fi putut face senzație în anii 90. &nbsp; Titlul se...

Thumb Formula Racing este un joc testat pe tableta Allview AX4 Nano, pe care o puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro. Jocul este disponibil gratuit, ocupa maxim câteva zeci de MB și ar fi putut face senzație în anii 90.

Titlul se joacă în mod portret și este un racer banal, cu grafică învechită și cu două butoane touch pe care le puteți manevra chiar și cu un singur deget. Aveți la dispoziție 120 de circuite, 10 "universuri" în care să evoluați și în fiecare cursă aveți la dispoziție 9 adversari în fiecare cursă. Circuitele sunt repetitive, iar jocul are un feeling old school, dar asta nu îl face bun.

Thumb Formula Racing​

Puteți schimba unghiul camerei, astfel încât să conduceți monopostul în first person sau la distanță mai mare de automobil. 24 de mașini pot fi deblocate aici, iar jocul ar fi amuzant, dacă nu ar fi foarte plictisitor. Dacă nu aveți ce juca și vreți să vă simțiți că în anii 90 la început, pe un GameBoy, atunci descărcați jocul. Eu vă recomand... să nu. îi dăm notă 5.7 din 10 și îl descărcați de aici.

Prețuri actualizate:

Thumb Formula Racing Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×