ZTE Nubia Z9 este primul telefon din lume fără butoane fizice; primim procesor Snapdragon 810 și 4 GB RAM la pachet

2.659 ori
<b>ZTE Nubia Z9 este primul telefon din lume fără butoane fizice; primim procesor Snapdragon 810 și 4 GB RAM la pachet</b>Astăzi 6 ma0,i a fost ziua &icirc;n care chinezii de la ZTE au spus stop zvonurilor și scăpărilor de materiale referitoare la modelul Nubia Z9, un smartphone inedit ce tocmai a fost lansat &icirc;n cadrul unui eveniment grandios din Beijing.&nbsp;...

Astăzi 6 mai, a fost ziua în care chinezii de la ZTE au spus stop zvonurilor și scăpărilor de materiale referitoare la modelul Nubia Z9, un smartphone inedit ce tocmai a fost lansat în cadrul unui eveniment grandios din Beijing. 

Deși se zvonea faptul că acest terminal va sosi cu 8 GB memorie RAM, va trebui ca pentru moment să ne mulțumim cu variante de 3 și 4 GB (LPDDR4) pentru Nubia Z9. Printre dotările acestui smartphone de top se află un displayFull HD de 5.2 inch(424 ppi) acoperit de sticlă 2.5D, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și baterie de 2.900 mAh.

Acest device sosește cu o cameră foto principală Sony IMX234 de 16 megapixeli ce oferă o deschidere f/2.0, un sistem de stabilizare optică a imaginii și bliț LED. Se remarcă și un senzor frontal de 8 megapixeli ce poate realiza fotografii la un unghi de 80 grade.

ZTE Nubia Z9 dispune de suport dual-SIM, tehnologia audio HiFi și de interfața Nubia UI 3.0 bazată pe Android Lollipop. Revenind la display-ul de 5.2 inch, descoperim că acest panou acoperit de sticlă 2.5D este unul de tip edge-to-edge, detaliu ce îl pune alături de Samsung Galaxy S6 Edge în lista de telefoane ce nu au parte de margini în jurul ecranului.

Pentru a beneficia din plin de acest panou curbat spre margini, ce de la ZTE au venit cu Fit, sau mai detaliat Frame Interactive Technology. Prin intermediul acestei tehnologii vom putea utiliza marginile ecranului pentru realizarea unor diferite task-uri ca și deschiderea camerei foto, realizarea unui screenshot, sau modificarea nivelului de luminozitate.

ZTE Nubia Z9 va sosi în trei variante: clasic, elite, respectiv exclusive. Modelul clasic va aduce 3 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare, varianta Elite 4 GB RAM + 64 GB memorie internă, iar telefonul din categoria exclusive va sosi cu 4G RAM + 64 GB de stocare, și senzor de amprente integrat în butonul home.

De asemenea, această versiune Exclusive va renunța la butoanele de volum și power fizice în schimbul unor zone touch situate pe marginea din stânga a telefonului. Astfel, ZTE Nubia Z9 devine primul telefon de pe piață fără butoane. Din păcate, pagina oficială Nubia nu ne prezintă fotografii cu această variantă exclusive. Prețurile pentru cele trei modele sunt de 565$, 645$, respectiv 725$ pentru versiunea de top.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×