Iată ce vom putea face cu marginile curbate de pe noul ZTE Nubia Z9

1.647 ori
<b>Iată ce vom putea face cu marginile curbate de pe noul ZTE Nubia Z9</b>&Icirc;n doar c&acirc;teva minute chinezii de la ZTE vor anunța oficial smartphone-ul Nubia Z9, un terminal care se va asemăna cu Samsung Galaxy S6 Edge la capitolul ecran. Noul telefon va oferi un display curbat spre margini care spre deosebire de...

În doar câteva minute chinezii de la ZTE vor anunța oficial smartphone-ul Nubia Z9, un terminal care se va asemăna cu Samsung Galaxy S6 Edge la capitolul ecran. Noul telefon va oferi un display curbat spre margini care spre deosebire de creația sud-coreeană, ne va da posibilitatea de folosire a acestuia pentru diferite task-uri.

O serie de imagini gif ce au sosit pe web în această dimineață ne arată în ce moduri vor putea fi utilizate marginile curbate de pe Nubia Z9. Vedem cum se poate debloca ecranul printr-un gest touch, cum se poate deschide mult mai ușor aplicația de cameră foto, dar și cum marginile pot fi folosite în jocuri.

De asemenea, un gest de swipe realizat cu două degete pe margini ne va permite modificarea luminozității ecranului. Nu în ultimul rând, un dublu tap pe marginile curbate ale telefonului ne permite realizarea unui screenshot mult mai rapid. Evenimentul poate fi urmărit live chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×