ZTE Nubia Z9 poate fi precomandat acum şi internaţional, cu preţ de la 649 de dolari în sus

1.497 ori
<b>ZTE Nubia Z9 poate fi precomandat acum şi internaţional, cu preţ de la 649 de dolari în sus</b>Anunţat săptăm&acirc;na trecută, ZTE Nubia Z9 este probabil cel mai interesant telefon din China lansat &icirc;n acest an. Se pare că ZTE a decis să ofere precomenzi internaţionale pentru acest smartphone, &icirc;ncep&acirc;nd chiar de azi. &nbsp;...

Anunţat săptămâna trecută, ZTE Nubia Z9 este probabil cel mai interesant telefon din China lansat în acest an. Se pare că ZTE a decis să ofere precomenzi internaţionale pentru acest smartphone, începând chiar de azi.

Retailerul OppoMart se ocupă de ele, deşi dată de livrare nu a fost anunţată încă. Varianta de bază, cea Classic pe negru şi cu 3 GB RAM costă 649 dolari, iar cea Elite pe auriu şi cu 4 GB RAM costă 749 dolari. În China aceste două modele sunt vândute la preţul de 563 dolari, respectiv 644 dolari. Terminalul se remarcă printr-un ecran edge to edge cu sticlă 2.5D şi diagonală de 5.2 inch.

El oferă o rezoluţie Full HD, iar în cazul în care vă întrebaţi ecranul nu este cu adevărat edge to edge, ci foloseşte o iluzie optică pentru a crea acest look, marginile display-ului având de fapt grosimea de 0.8 mm. Aceste margini ale ecranului suporta interacţiunea prin gesturi speciale, precum swipe sau tap. Pachetul include şi un sasiu metalic, procesor Snapdragon 810, 32 GB sau 64 GB stocare, o baterie de 2900 mAh şi o cameră de 16 MP cu OIS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×