IFA 2016: ZTE Nubia Z11 lansat internaţional, vine în magazine în septembrie şi costă 500 de euro; Are şi o versiune cu 6 GB RAM!

1.355 ori
<b>IFA 2016: ZTE Nubia Z11 lansat internaţional, vine în magazine în septembrie şi costă 500 de euro; Are şi o versiune cu 6 GB RAM!</b>Bunătăţile ZTE din seria Nubia nu prea ajung în SUA sau Europa, dar iată că odată cu IFA primim şi lansări localizate. Spre exemplu modelul ZTE Nubia Z11 a fost anunţat şi la nivel european şi va sosi în magazinele de pe continent în septembrie, pornind..

Bunătăţile ZTE din seria Nubia nu prea ajung în SUA sau Europa, dar iată că odată cu IFA primim şi lansări localizate. Spre exemplu modelul ZTE Nubia Z11 a fost anunţat şi la nivel european şi va sosi în magazinele de pe continent în septembrie, pornind de la preţul de 500 de euro.

Terminalul va ajunge şi în SUA şi în alte ţări din Asia decât China, unde se vindea deja. Pune la bătaie un design foarte arătos şi un ecran Full HD de 5.5 inch care acoperă o bună parte din zona frontală, cu o raţie de ecran versus corp de 81%. Camera e promovată drept capabilă de performante similare cu cele ale unui DSLR şi oferă o rezoluţie de 16 megapixeli, stabilizare optică şi digitală.

ZTE Nubia Z11

Funcţia FiT 2.0 permite trecerea între ecrane şi aplicaţii folosind muchia ecranului şi putem personaliza şi propriile comenzi şi gesturi. La interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 820, baterie de 3000 mAh şi 4 sau 6 GB RAM, plus stocare de 64 GB. Varianta cu 4 GB RAM costă 500 de euro, iar cea cu 6 GB RAM 600 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×