ZTE Nubia Z9, telefonul cu ecran edge to edge şi 8 GB RAM debutează la Beijing în câteva minute, la ora 14:00 (Live video)

1.801 ori
<b>ZTE Nubia Z9, telefonul cu ecran edge to edge şi 8 GB RAM debutează la Beijing în câteva minute, la ora 14:00 (Live video)</b>Am tot scris &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni despre telefonul ZTE Nubia Z9, care se remarcă printr-un ecran edge to edge, dar şi printr-o cantitate gigantică de RAM, 8 GB. Dotarea nu e doar o speculaţie, ea fiind confirmată de către autoritatea...

Am tot scris în ultimele săptămâni despre telefonul ZTE Nubia Z9, care se remarcă printr-un ecran edge to edge, dar şi printr-o cantitate gigantică de RAM, 8 GB. Dotarea nu e doar o speculaţie, ea fiind confirmată de către autoritatea TENAA, iar acum în câteva minute (la ora 14, ora României) va avea loc debutul acestui model.

Lansarea are loc la Beijing, în cadrul unui eveniment oficial ZTE şi se desfăşoară la Beijing Water Cube, o clădire cu design inedit, devenită faimoasă cu ocazia Jocurilor Olimpice. Puteţi urmări evenimentul live mai jos, dacă sunteţi curioşi şi trebuie menţionat că acest model va aduce sticlă 2.5D, margini interactive ale ecranului, ce suportă gesturi speciale şi un scanner de amprente.

Telefonul va măsura 8.9 mm în grosime, cântări 180 de grame şi va include un display Full HD de 5.15 inch, dar şi un procesor Qualcomm Snapdragon 810. La bord se vor mai afla 32 GB stocare, o cameră de 8 megapixeli în faţă şi o baterie de 3000 mAh. Se vehicula cu puţin timp în urmă şi preţul de 692 de dolari pentru acest device, dar vom afla mai multe în câteva minute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×