Oppo R7 se afișează într-o imagine pregătită pentru presă ce ne arată și spatele telefonului

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.084 ori
<b>Oppo R7 se afișează într-o imagine pregătită pentru presă ce ne arată și spatele telefonului</b>Pe data de 20 mai chinezii de la Oppo vor lansa smartphone-ul R7, un telefon despre care am tot auzit &icirc;n ultimul timp. Deși la &icirc;nceput, primele scăpări referitoare la acest nou device făceau referire la un terminal cu o tehnologie...

Pe data de 20 mai chinezii de la Oppo vor lansa smartphone-ul R7, un telefon despre care am tot auzit în ultimul timp. Deși la început, primele scăpări referitoare la acest nou device făceau referire la un terminal cu o tehnologie interesantă de refracție a luminii prin care marginile din jurul ecranului erau ascunse, la scurt timp am aflat că Oppo R7 nu va sosi cu acest feature.

În schimb, telefonul va adopta o sticlă 2.5D cu margini curbate spre exterior. Acest detaliu se poate remarca și în imaginea de presă de mai sus ce tocmai a ajuns pe web. Observăm faptul că noul terminal Oppo va sosi și într-o versiune Avengers, idee pe care și Samsung o va aplica în cazul modelelor S6 și S6 Edge.

Oppo R7

Această imagine ne prezintă totodată și spatele telefonului unde se remarcă o cameră foto ce nu iese deloc în evidență, și bliț-ul LED. De asemenea, la bază se află și un difuzor pentru redarea audio. Pe lângă materialul de mai sus, Oppo a postat recent pe platforma Weibo și un nou teaser unde spatele terminalului se poate vedea mai clar.

Potrivit unor zvonuri, acest telefon va aduce o carcasă realizată dintr-un aliaj de magneziu ce va fi foarte subțire.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×