ZTE Olympia Z970 e un nou phablet de 6 inch cu Android 4.4.2 și dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  ZTE 793 ori
<b>ZTE Olympia Z970 e un nou phablet de 6 inch cu Android 4.4.2 și dotări midrange</b>ZTE a apărut mult mai puțin în prim plan în ultima vreme, cel puțin în comparație cu rivalii de la Huawei spre exemplu, dar iată că azi aflăm informații despre un nou produs al companiei. E vorba despre ZTE Olympia Z970, pe care îl vedeți mai...

ZTE a apărut mult mai puțin în prim plan în ultima vreme, cel puțin în comparație cu rivalii de la Huawei spre exemplu, dar iată că azi aflăm informații despre un nou produs al companiei. E vorba despre ZTE Olympia Z970, pe care îl vedeți mai jos.

Acest phablet vine cu un ecran de 6 inch și rulează Android 4.4.2, iar dotările sale sunt unele midrange. Handsetul e destinat operatorului T-Mobile și nu avem idee ce rezoluție va avea, deși e cel mai probabil vorba despre 720p, dacă acesta e un model accesibil. Mai aflăm și că acest handset e fabricat din plastic care imită metalul și are butoanele fizice și cele de volum pe aceeași parte.

SIM-ul lui Olympia se va înlătura folosind o cheiță metalică, iar acest phablet ar putea veni cu o baterie de capacitate mare conform zvonurilor, undeva pe la 3000 mAh. O dezamăgire aici este camera frontală, cu rezoluție de doar 0.9 MP, în condițiile în care alți producători chinezi se întrec în rezoluții ridicate pentru selfie cam-uri. Tot o speculație afirmă și că acest model va avea un CPU Snapdragon 400 și 1 sau 2 GB RAM.

încă nu știm când se va lansa acest smartphone, dar probabil că până la final de vară îl vom vedea debutând.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×