ZTE Open II hands on preview: un micuț telefon cu Firefox OS și preț accesibil (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 586 ori
<b>ZTE Open II hands on preview: un micuț telefon cu Firefox OS și preț accesibil (Retro MWC 2014 - Video)</b>Dacă la MWC 2013 Firefox OS era doar un experiment, la MWC 2014 vedem terminale ce dau senzația de finisat și care corectează toate neajunsurille predecesorilor cu OS-ul Mozilla. Printre ele s-a numărat și modelul ZTE Open II, asupra căruia...

Dacă la MWC 2013 Firefox OS era doar un experiment, la MWC 2014 vedem terminale ce dau senzația de finisat și care corectează toate neajunsurille predecesorilor cu OS-ul Mozilla. Printre ele s-a numărat și modelul ZTE Open II, asupra căruia aruncăm o privire în clipul hands on de mai jos.

Acest model cu design rotunjit e mai subțire decât predecesorul său și upgradeaza procesorul precursorului sau de la single core la dual core. Handsetul are toate șansele să coste sub 100 de euro, iar el va sosi în magazine în trimestrul 2. Telefonul măsoară 10.5 mm în grosime, integrează un display TFT de 3.5 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli și un slot microSD.
​

ZTE Open II

Avem parte și de 2 GB stocare, 256 MB RAM, conectivitate HSDPA, WiFi, Bluetooth și microUSB 2.0. în spate se afla o cameră de 2 MP, iar ca OS avem la dispoziție noul Firefox OS 1.3, care rulează cu ajutorul unui procesor dual core Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz. Bateria acestui handset este una Li-Ion de 1150 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×