Noi imagini realizate de Oppo Find 7 Își fac apariția pe web; camera de 50 megapixeli din nou În acțiune

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.155 ori
<b>Noi imagini realizate de Oppo Find 7 Își fac apariția pe web; camera de 50 megapixeli din nou În acțiune</b>Deja știm faptul că noul Oppo Find 7 va sosi în două variante, cu display-uri diferite, respectiv o variantă cu display Full HD, și o altă versiune cu display 2K. Cu toate acestea, rămâne un capitol foarte interesant despre care se tot...

Deja știm faptul că noul Oppo Find 7 va sosi în două variante, cu display-uri diferite, respectiv o variantă cu display Full HD, și o altă versiune cu display 2K. Cu toate acestea, rămâne un capitol foarte interesant despre care se tot vehiculează în ultimul timp, și anume camera foto.

Potrivit ultimelor scăpări, se pare că Oppo Find 7 va dispune de o cameră foto cu un senzor de nici mai mult nici mai puțin de 50 megapixeli. O astfel de scăpare și-a făcut apariția acum câteva zile, moment în care am putut admira o fotografie realizată de acest terminal.

Noi imagini realizate de Oppo Find 7 Își fac apariția pe web; camera de 50 megapixeli din nou În acțiune

în cursul acestei zile, o altă serie de fotografii realizate cu Oppo Find 7 au fost postate pe web, ele scoțând la iveală aceleași detalii impresionante pe care le-am putut observa și în fotografia anterioară. Noul Oppo Find 7 va fi lansat pe 19 martie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Beijing, moment în care vom afla cu certitudine ce senzor se va ascunde în carcasa acestuia.

Puteți admira fotografiile la dimensiunea originală, descărcându-le de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×