ZTE pregateste 4 smartphone-uri dotate cu Android: Smooth, Blade, Racer si Mercury

2.208 ori
<b>ZTE pregateste 4 smartphone-uri dotate cu Android: Smooth, Blade, Racer si Mercury</b>Compania asiatica ZTE ia in serios trendul ascendent pe care se afla OS-ul Android si anunta nu mai putin de 4 noi modele de smartphone-uri care ruleaza acest sistem de operare. Este vorba despre handseturile ZTE Smooth, ZTE Blade, ZTE Racer si ZTE...

Compania asiatica ZTE ia in serios trendul ascendent pe care se afla OS-ul Android si anunta nu mai putin de 4 noi modele de smartphone-uri care ruleaza acest sistem de operare. Este vorba despre handseturile ZTE Smooth, ZTE Blade, ZTE Racer si ZTE Mercury.

Primul model, Smooth, prezent in imaginea de mai sus aminteste de Palm Pre, la capitolul design si vine cu Android 1.6, un display QVGA de 2.8 inchi, o tastatura QWERTY, WiFi, GPS, radio FM, Bluetooth si suport pentru conectivitate 3G.

Modelul Blade este prezent in imaginea urmatoare si aflam ca el incorporeaza un display touch WVGA de 3.5 inchi, Android 1.6, WiFi, GPS, Bluetooth, radio FM si suport pentru conectivitate GSM/UMTS.

ZTE Blade

ZTE Racer ruleaza la randul sau Android 1.6 si este infatisat in imaginea de mai jos. Handsetul suporta conectivitate 3G si WiFi, vine cu GPS si un ecran touch QVGA de 2.8 inchi.

ZTE Racer

In cele din urma, ZTE Mercury, care arata exact ca un HTC Hero este prezent in imaginea urmatoare si foloseste un ecran HVGA de 3.2 inchi, GPS si conectivitate EDGE.

ZTE Mercury

Singura problema a acestor modele ZTE este distribuirea, in special in Europa si SUA, dar suntem convinsi ca o piata atat de promitatoare cum este cea a a handseturilor Android ii va face pe cei de la ZTE sa vanda noile modele si pe aceste continente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×