Telefoanele Microsoft Pink vor sosi prin Vodafone si Verizon in aprilie?

1.024 ori
<b>Telefoanele Microsoft Pink vor sosi prin Vodafone si Verizon in aprilie?</b>Iata ca detaliile in legatura cu telefoanele din Proiectul Pink al celor de la Microsoft s-au inmultit si dupa ce aflam ca aceste handseturi sunt reale, iata ca avem si o presupusa data de lansare pentru noile modele, 20 aprilie. &nbsp; &nbsp; Microsoft...

Iata ca detaliile in legatura cu telefoanele din Proiectul Pink al celor de la Microsoft s-au inmultit si dupa ce aflam ca aceste handseturi sunt reale, iata ca avem si o presupusa data de lansare pentru noile modele, 20 aprilie.

Microsoft ar fi produs deja 2 terminale, in colaborare cu Sharp, ele purtand numele de Pure si Turtle. Smartphone-urile se adreseaza unui public format din adolescenti, deci asemenarea ca design cu Sidekick-urile (de asemenea fabricate de Sharp) nu este doar o intamplare. Ramane de vazut daca aceste handseturi vor rula Windows Phone 7 sau un alt OS, mai "light".

In ce priveste data de lansare, 20 aprilie, ea face referire doar la varianta pentru operatorul american Verizon a celor 2 terminale. Vodafone va beneficia de asemenea de o lansare similara, probabil cu cateva saptamani mai tarziu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×