ZTE U988S, un nou smartphone cu procesor Tegra 4 și preț de doar 320 de dolari

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.793 ori
<b>ZTE U988S, un nou smartphone cu procesor Tegra 4 și preț de doar 320 de dolari</b>Ni se confirmă&nbsp;încă o dată că unii producători din China știu ce vrea publicul: telefoane puternice la prețuri bune. și nici măcar nu e vorba despre vreun Xiaomi de această dată, ci despre ZTE U988S, pe care îl puteți admira mai jos....

Ni se confirmă încă o dată că unii producători din China știu ce vrea publicul: telefoane puternice la prețuri bune. și nici măcar nu e vorba despre vreun Xiaomi de această dată, ci despre ZTE U988S, pe care îl puteți admira mai jos.

Handsetul are numele complet ZTE Geek U988S și va sosi în China în curând la prețul de 320 de dolari. Aspectul interesant aici este procesorul acestui device, un Nvidia Tegra 4 foarte puternic, iar dotările acestui smartphone mai includ și un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM, Dolby Audio și o cameră de 13 megapixeli.

Terminalul rulează Android 4.2.1 Jelly Bean și vine cu un capac înlăturabil al bateriei, care va permite să înlocuiți unitatea de 2300 mAh și 8.8 Whr. Avem la dispoziție și un slot microSD, iar CPU-ul Tegra 4 de aici vine cu frecvența de 1.8 GHz și este un quad core ARM Cortex A15. Există și o mică posibilitate ca acest device să ajungă pe piața internațională, deci îl așteptam.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×