Un nou telefon Android cu tastatură glisantă! Iată primele imagini cu Motorola Droid 5!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.768 ori
<b>Un nou telefon Android cu tastatură glisantă! Iată primele imagini cu Motorola Droid 5!</b>Deși privim cu precauție astfel de scăpări din China, se pare că handsetul din imaginile de mai jos este Motorola Droid 5, un nou telefon Android cu tastatura QWERTY glisantă. Acest format nu prea mai este adoptat în ziua de azi, când totul e...

Deși privim cu precauție astfel de scăpări din China, se pare că handsetul din imaginile de mai jos este Motorola Droid 5, un nou telefon Android cu tastatura QWERTY glisantă. Acest format nu prea mai este adoptat în ziua de azi, când totul e dominat de experiența full touch.

Droid 4 adopta un design similar, deci ar avea sens ca Droid 5 să îi urmeze direcția. în plus chiar în urmă cu o zi operatorul american Verizon a lansat modelul LG Enact, care la rândul său vine cu tastatura QWERTY, deci e loc pe piață pentru acest segment de produse. Se pare că diagonală lui Motorola Droid 5 ar fi de 4.3 sau 4.5 inch, deci acesta este un device de talie mică.

Motorola Droid 5 - incarcare wireless

Avem și suport pentru încărcare wireless pe terminal, NFC și chiar o carcasă ultrarezistenta. Cu puțin timp în urma CEO-ul Motorola declară că firmă pe care o conduce intenționează să lanseze câteva terminale până la finalul lunii octombrie, printre care s-ar putea număra și acest Droid 5. Oare vom asista la o lansare în cadrul IFA 2013, luna viitoare?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×