ZTE ZMAX Pro va debuta curând prin intermediul operatorului AT&T; vine cu senzor foto dual

913 ori
<b>ZTE ZMAX Pro va debuta curând prin intermediul operatorului AT&T; vine cu senzor foto dual</b>Prin intermediul operatorului american AT&T va debuta în această vară un nou smartphone ZTE, și anume modelul ZMAX Pro pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. Acest produs va sosi cu display Full HD de 6 inch, procesor octa-core, și cu 2 GB memorie

Pe piața din SUA cei de la ZTE au încheiate parteneriate și cu diferiți operatori, cum este cazul AT&T. Astfel, producătorul chinez aduce terminale exclusive în oferta acestui operator, cel mai cunoscut fiind modelul ZTE ZMAX 2 care se face remarcat prin specificațiile mid-range și prețul accesibil.

Curând vom asista la debutul unui succesor pentru acest terminal, model ce va fi cunoscut sub denumirea de ZTE ZMAX Pro. Potrivit zvonurilor apărute în China, smartphone-ul ar urma să ne aducă un display Full HD de 6 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 și 2 GB memorie RAM.

Tot pe lista de specificații se află o cameră frontală de 5 megapixeli, un chip de 32 GB de stocare și conectivitate 4G LTE. Urmând trendul actual, și ZTE ZMAX Pro va opta pentru o cameră foto duală în partea din spate, modul compus din doi senzori de 13 megapixeli. Telefonul ar putea sosi în această vară, urmând ca prețul să nu depășească 250-300 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×