Meizu MX4 Pro are dimensiunile scăpate pe web prin intermediul unui document

Autor:  | Publicat în:  Meizu 563 ori
<b>Meizu MX4 Pro are dimensiunile scăpate pe web prin intermediul unui document</b>A trecut mai bine de o săptămână de la lansarea lui Meizu MX4 în versiunea Standard și în continuare așteptam debutul variantei Pro, cea care va aduce pentru prima oară 4 GB RAM&nbsp;pe un telefon mobil. Azi descoperim dimensiunile acestei...

A trecut mai bine de o săptămână de la lansarea lui Meizu MX4 în versiunea Standard și în continuare așteptam debutul variantei Pro, cea care va aduce pentru prima oară 4 GB RAM pe un telefon mobil. Azi descoperim dimensiunile acestei versiuni, prin intermediul unui document ajuns pe web printr-o scăpare.

Terminalul măsoară 146 mm în lungime, 78.5 mm în lățime și 8.2 mm în grosime. Greutatea sa este de 140 de grame, iar lista de dotări include un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD și un procesor octa core Kirin 920, deși la un moment dat eram siguri că vom primi un Exynos Octa de nouă generație de la Samsung. Noile documente menționează 3 GB RAM de această dată și nu 4 GB, deci e posibil ca și modelul Pro să aibă două sub versiuni.

Meizu MX4 Pro are dimensiunile scăpate pe web prin intermediul unui document

Acest handset va aduce o cameră de 16 megapixeli cu senzor IMX240 de la Sony și deschidere F/1.8, plus o cameră frontală de 2 MP, cu deschidere F/2.0. Conform zvonurilor, acest model ar trebui să debuteze luna viitoare și în următoarele luni ar trebui să vedem câte un nou device Meizu lansat lunar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×