Zune HD, analizat de experti, verdictul este bun

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.219 ori
<b>Zune HD, analizat de experti, verdictul este bun</b>Daca sunteti un fan al playerelor Zune, aflati ca noul model, Zune HD a fost analizat de catre specialistii de la CNET, care s-au declarat impresionati de acesta. Preview-ul lor a pus accentul pe display-ul de 3.3 inchi, calitatea playbackului video 720p,...

Daca sunteti un fan al playerelor Zune, aflati ca noul model, Zune HD a fost analizat de catre specialistii de la CNET, care s-au declarat impresionati de acesta.

Preview-ul lor a pus accentul pe display-ul de 3.3 inchi, calitatea playbackului video 720p, dar si cea audio, o serie de alte functii media performante si chiar si un web browser impresionant. Editorii CNET afirma ca este pentru prima oara dupa utilizarea lui iPhone cand un gadget portabil ii impresioneaza la capitolul browser web mobil.

Nu putem spune exact ce software este acesta, dar stim ca el a fost creat de echipa din spatele lui Internet Explorer. Paginile se incarca imediat via WiFi, iar reorientarea lor si miscarea de "ciupire" isi gasesc raspunsul imediat, ca si pe iPhone si iPod Touch. In plus, beneficiati de o tastatura virtuala cu o optiune tip "lupa" pentru fiecare tasta apasata. Din pacate, browserul nu suporta continuturi video si audio Flash, deci Pandora si YouTube ies din  discutie din start.

Macar Twitter si Facebook functioneaza... desi in ultimele zile nici macar ele nu mai merg asa bine,

Un lucru interesant de mentionat este faptul ca Zune HD descarca automat o galerie de imagini si biografia unei trupe, plus recomandari de artisti similari, in vreme ce ascultati melodia formatiei in cauza. De asemenea, detinatorii de console Xbox 360 vor putea vizualiza pe Zune HD continuturile audio si video cumparate recent prin intermediul serviciului asociat consolei, Xbox Live.

Va reamintim ca Zune HD va fi disponibil in aceasta toamna, la  un pret neanuntat inca.

via crunchgear

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×