Toshiba TG01, cel mai puternic smartphone de pe piata, disponibil in Romania, prin Orange!

3.815 ori
<b>Toshiba TG01, cel mai puternic smartphone de pe piata, disponibil in Romania, prin Orange!</b>Dupa ce Orange Romania a lansat popularul iPhone 3GS, iata ca un smartphone de categorie grea face acum parte din portofoliul aceluiasi operator: Toshiba TG01. Va reamintim ca acesta este primul telefon mobil cu procesor de 1 GHz (Qualcomm Snapdragon)....

Dupa ce Orange Romania a lansat popularul iPhone 3GS, iata ca un smartphone de categorie grea face acum parte din portofoliul aceluiasi operator: Toshiba TG01. Va reamintim ca acesta este primul telefon mobil cu procesor de 1 GHz (Qualcomm Snapdragon).

Toshiba TG01 este disponibil acum in magazinele Orange si cele partenere, dar si in magazinul online al operatorului la preturi ce pornesc de la 399 de euro, cu abonament lunar de 14 euro, incheiat pe 2 ani. Smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.1 si suporta conectivitate HSDPA (7.2 Mbps), iar un alt atribut impresionant al sau este display-ul touchscreen cu diagonala de 4.1 inchi si rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli.

Printre dotarile lui TG01 se mai numara o camera de 3.2 megapixeli, 32 GB spatiu de stocare si trebuie sa aflati ca terminalul vine cu un card microSD de 8 GB drept bonus. De asemenea, smartphone-ul Toshiba permite urmarirea programelor TV preferate si suporta functii de social networking. Se va vinde oare acest terminal mai bine decat iPhone 3GS?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×