Vernee Thor: OS, UI, aplicaţii pe bază de Marshmallow, dar... altfel

1.254 ori
<b>Vernee Thor: OS, UI, aplicaţii pe bază de Marshmallow, dar... altfel</b>Vernee şi-a propus să ofere o experienţă software simplă şi minimalista pe modelul Thor, fără complicaţii şi extra-uri inutile. Ca atare primim Android 6.0 Marshmallow teoretic într-o variantă stock, dar practic cu iconuri vechi de vreo 3 ani..

Vernee şi-a propus să ofere o experienţă software simplă şi minimalistă pe modelul Thor, fără complicaţii şi extra-uri inutile. Ca atare primim Android 6.0 Marshmallow teoretic într-o variantă stock, dar practic cu iconuri vechi de vreo 3 ani, dintr-un motiv necunoscut mie. Interfaţa camerei arată şi ea învechit şi nu înţeleg de ce acest model nu are un UI cu adevărat stock Android 6.0.

Vernee Thor: OS, UI, aplicaţii pe bază de Marshmallow, dar... altfel

În fine, primim o porţiune dropdown cu notificări şi Quick Settings, un multitasking pe bază de carusel, widget-uri stock şi evident avem şi Google Now on Tap, Doze, management al permisiunilor şi RAM manager, funcţii specifice Marshmallow. În zona de Setări nu descoperim vreo funcţie inedită, poate doar în afară de cea legată de setarea scannerului de amprente.

El este rapid şi precis şi teoretic funcţionează la 360 de grade, dar practic a trebuit mai mereu să punem degetul fix ca la setup, cu aceeaşi direcţionare pe senzor. În privinţa aplicaţiilor, primim 30 de softuri preinstalate, dintre care se remarcă şi Uber cu al său discount asociat. Nu avem deci bloatware şi toate aplicaţiile sunt stock.

Lipseşte totuşi Play Music şi consider redundantă prezenţa lui Gallery plus Photos.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×