Zvonurile despre Android 4.2 infirmate de sursa lor, un oficial Google afirmă "LOL"

1.066 ori
<b>Zvonurile despre Android 4.2 infirmate de sursa lor, un oficial Google afirmă "LOL"</b>Atunci când un angajat Google spune "LOL" pe o rețea de socializare cu privire la zvonurile despre Android 4.2, începi să crezi că e ceva putred cu aceste informații. Vă informam săptămâna trecută ce funcții ar putea aduce noul Android și...

Atunci când un angajat Google spune "LOL" pe o rețea de socializare cu privire la zvonurile despre Android 4.2, începi să crezi că e ceva putred cu aceste informații. Vă informam săptămâna trecută ce funcții ar putea aduce noul Android și reacționând la valul de site-uri care au preluat informația, angajatul Google Dan Morill a postat un "LOL" pe Google+.

între timp, site-ul sursa al zvonurilor, Android and Me a postat o retragere a spuselor sale, cerându-și scuze că nu a verificat informațiile din mai multe surse, așa cum ar fi corect din punct de vedere jurnalistic. Vă reamintesc despre ce e vorba: Android 4.2 ar veni cu un nou Google Now, un nou Play Store, un centru de personalizare în OS și Project RoadRunner, care va îmbunătăți durata de viață a bateriei.

E interesant că nimeni nu a infirmat existența unui LG Optimus G Nexus, dar având în vedere că acesta a ajuns pe CNET, tind să cred că sursele lor sunt mai de încredere și chiar cred că acest model va exista. Așteptăm acum următoarea conferința la care va participa Andy Rubin, cea All Things Digital, pentru că oficialul Google să ne dezvăluie noi detalii despre Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×