Primele ore cu Nokia 5800 XpressMusic - ghidul incepatorului

8.578 ori
<b>Primele ore cu Nokia 5800 XpressMusic - ghidul incepatorului</b>Allaboutsymbian a publicat un foarte util ghid al incepatorului pentru cei care tocmai au achizitionat un Nokia 5800 XpressMusic si au nevoie de ajutor, nu atat pentru utilizarea acestuia, cat pentru familiarizarea cu el. Primul lucru pe care trebuie sa...

Allaboutsymbian a publicat un foarte util ghid al incepatorului pentru cei care tocmai au achizitionat un Nokia 5800 XpressMusic si au nevoie de ajutor, nu atat pentru utilizarea acestuia, cat pentru familiarizarea cu el.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti dupa ce primiti telefonul prin posta sau il cumparati din magazin este sa verificati continutul cutiei in care se afla handsetul. Veti face asta pentru a descoperi daca toate accesoriile pentru care ati platit se afla in cutie, printre ele numarandu-se: 2 stylusuri, un incarcator oficial Nokia, o carcasa protectoare din plastic, un cablu microUSB standard, un card de memorie microSD, un cablu TV out de 3.5 mm si multe altele.

Nokia 5800 XpressMusic

Apoi veti purcede la a incarca bateria telefonului pana la nivelul maxim, cu mentiunea ca nu trebuie sa ascultati miturile urbane care afirma ca handsetul trebuie incarcat timp de 24 de ore la prima utilizare, sau ca bateria trebuia descarcata inainte de prima incarcare. Urmeaza apoi update-ul de firmware, fie cu ajutorul PC-ului dumneavoastra, fie direct pe telefon, cu ajutorul conexiunii suportate de acesta.

Nokia 5800 XpressMusic

Acum, puteti dezactiva blocarea automata a ecranului si feedbackul prin vibratii usoare al ecranului touch, in cazul in care acestea va deranjeaza. Urmatorul pas este copierea contactelor de pe cartela SIM pe telefon si apoi testarea functiilor telefonului, pentru a verifica daca acesta este in regula. Retineti si faptul ca puteti folosi unele accesorii non-Nokia pe acest telefon, cum ar fi casti sau carduri de memorie (SanDisk, Kingston).

Nokia 5800 XpressMusic

Ghidul complet este disponibil aici.
Sursa: Allaboutsymbian.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×