Nokia N79 Active intr-o reclama parcour (video)

2.208 ori
<b>Nokia N79 Active intr-o reclama parcour (video)</b>Daca nu sunteti familiari cu "parcour" (sau parkour), va informam ca acesta este un sport urban, care presupune alergarea, catararea si in general depasirea tuturor obstacolelor urbane in viteza, cu scopul de a ajunge la un anumit punct. Exista si jocuri...

Daca nu sunteti familiari cu "parcour" (sau parkour), va informam ca acesta este un sport urban, care presupune alergarea, catararea si in general depasirea tuturor obstacolelor urbane in viteza, cu scopul de a ajunge la un anumit punct. Exista si jocuri video cu aceasta tematica, astfel ca nu ne surprinde ca reclama la telefonul Nokia N79 Active este bazata pe acest sport:

Pentru cei sedentari, Nokia N79 Active este o mana cereasca, el furnizand toate datele de care aveti nevoie pentru a va da seama daca exercitiile pe care le faceti va folosesc si afecteaza pozitiv sanatatea dumneavoastra. Nokia N79 Active soseste la pretul de 375 de euro, impreuna cu un monitor al pulsului si o banda cu ajutorul careia veti putea purta telefonul cu dumneavoastra, chiar si in timpul joggingului, fie prins de mana sau de picior.

Handsetul vine si cu o centura Polar Bluetooth WearLink, care se conecteaza la N79 prin wireless si ii transmite date despre starea sanatatii dumneavoastra, cum ar fi pulsul sau numarul de calorii arse. N79 Active incorporeaza un GPS, care inregistreaza ruta dumneavoastra de jogging, iar terminalul suporta si geotagging, permitand si uploadul pozelor facute cu ajutorul camerei sale.

In cele din urma, trebuie sa aflati ca handsetul soseste si cu cea mai noua versiune a aplicatiei Nokia Sports Tracker.

Sursa: Mobile-spots.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×