Lenovo Yoga Tab 3 Pro Unboxing: prima tabletă Lenovo în teste la Mobilissimo.ro şi primul model cu proiector, scos din cutie (Video)

1.226 ori
<b>Lenovo Yoga Tab 3 Pro Unboxing: prima tabletă Lenovo în teste la Mobilissimo.ro şi primul model cu proiector, scos din cutie (Video)</b>Cumva dintre sumedenia de teste de la Mobilissimo.ro sunt c&acirc;teva branduri ale căror produse nu am avut ocazia să le testăm. Printre ele se numără şi Lenovo, care &icirc;n sf&acirc;rşit are un produs la teste la Mobilissimo.ro, sub forma...

Cumva dintre sumedenia de teste de la Mobilissimo.ro sunt câteva branduri ale căror produse nu am avut ocazia să le testăm. Printre ele se numără şi Lenovo, care în sfârşit are un produs la teste la Mobilissimo.ro, sub forma interesantei tablete Yoga Tab 3 Pro. O scoatem din cutie în clipul de mai jos.

E vorba atât de prima tabletă Lenovo pe care o testăm (dacă nu mă înşel), cât şi prima tabletă cu proiector pe care punem mâna. Acest device costă 2.599 lei la eMAG.ro şi vine la pachet cu un încărcător, cablu USB şi manuale. Avem de-a face aici cu o tabletă cu diagonală de 10 inch, cu suport pentru conectivitate LTE şi Android 5.1 ca OS.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro Unboxing: prima tabletă Lenovo în teste la Mobilissimo.ro şi primul model cu proiector, scos din cutie (Video)

La interior se află un procesor Intel Atom X5, tactat până la 2.24 GHz, iar alte dotări includ 2 GB RAM LPPDR3, un display de 10 inch Quad HD şi 32 GB stocare. Tableta aduce şi suport WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 şi LTE, iar la bord avem un slot microSD şi o baterie de 10.200 mAh, care ar trebui să asigure până la 18 ore de funcţionare.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro Unboxing: prima tabletă Lenovo în teste la Mobilissimo.ro şi primul model cu proiector, scos din cutie (Video)

Impresionează şi rezoluţia camerei principale, de 13 MP, iar camera frontală de 5 MP nu sună nici ea rău. Acest model are un proiector rotativ DLP ajustabil şi este un dispozitiv multi modal, putând fi folosit cu acel kickstand în diferite poziţii, precum atârnând de un suport în bucătărie, în mod proiector sau pe suport pentru vizionare video. Proiectorul e capabil să afişeze imagini cu diagonală de până la 178 cm şi are numeroase reglaje software.

Tableta mai aduce şi 4 difuzoare frontale JBL şi tehnologie acustică Dolby Atmos. Revenim după sărbători cu o recenzie! [FORUM]

Lenovo Yoga Tab 3 Pro, pre'uri actualizate:

Lenovo Yoga Tab 3 Pro Video Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×