Motorola Moto X (2016) ar putea folosi un sistem special de răcire, conform unei noi imagini cu terminalul

Autor:  | Publicat în:  Motorola 706 ori
<b>Motorola Moto X (2016) ar putea folosi un sistem special de răcire, conform unei noi imagini cu terminalul</b>Am &icirc;nceput deja să adunăm recolta de handseturi cu denumirea "2016" &icirc;n coada şi după Samsung acum e r&acirc;ndul celor de la Motorola să &icirc;nregistreze scăpări de genul. L-am văzut pe Motorola Moto X 2016/ Gen 4 apăr&acirc;nd cu...

Am început deja să adunăm recolta de handseturi cu denumirea "2016" în coada şi după Samsung acum e rândul celor de la Motorola să înregistreze scăpări de genul. L-am văzut pe Motorola Moto X 2016/ Gen 4 apărând cu un șasiu metalic cu câteva zile în urmă, iar acum aruncăm o privire şi la interiorul său.

Handsetul ar avea un sistem special de răcire la bord, pentru a ţine temperatua procesorului la un nivel rezonabil. Sisteme de genul se afla şi pe OnePlus 2 şi Xperia Z5 Premium, dacă nu mă înşel. Ne gândim deci imediat că la bord se va afla un chipset Snapdragon, asociat de obicei cu necesitatea unei metode de răcire.

Motorola Moto X Gen 4

Nouă scăpare şi cea de săptămâna trecută au în comun faptul că ambele prototipuri au difuzoarele în spate şi cu design similar. Zvonurile afirmă că Moto X 2016 va avea un procesor Snapdragon 820 la interior şi aşteptăm aici şi cel puţin 3 GB RAM sau chiar 4 GB, plus o cameră de 20 de megapixeli. Terminalul ar trebui să aibă şi un ecran Quad HD, iar în bună tradiţie a modelelor Moto, vom vedea probabil şi o variantă derivată pentru Verizon.

Să ne indice acest mecanism de răcire faptul că Snapdragon 820 are şi el temperaturi ridicate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×