Allview Soul X5 Unboxing: scoatem din cutie noua propunere midrange de la Allview, cu AI, Face Emoji, husă la pachet (Video)

1.279 ori
<b>Allview Soul X5 Unboxing: scoatem din cutie noua propunere midrange de la Allview, cu AI, Face Emoji, husă la pachet (Video)</b>Cel mai proaspăt smartphone de la Allview și anume modelul Soul X5 ajunge astăzi și pe masa noastră de teste, telefon pe care îl puteți vedea prezentat într-un unboxing detaliat. Acesta este noua propunere a brașovenilor pentru zona mid-range

Azi se întregeşte tripleta Allview X5 prin lansarea telefonului Allview Soul X5. Am văzut deja cum arată şi cum se mişca un Allview Soul X5 Pro, a apărut apoi şi modelul Mini şi azi vine cel median, Allview Soul X5. Cum a apărut l-am şi scos din cutie şi avem primele impresii mai jos. Handsetul costă între 1100 şi 1200 de lei.

Allview Soul X5

Trebuie spus că nu avem aici cutia oficială a telefonului, ci pe cea a lui Allview Soul X5 Pro. Am primit telefonul foarte devreme, acesta ar fi motivul. Ca atare cablul USB Type-C din cutie nu indică un port de acest tip pe device. Allview Soul X5 are doar un port microUSB, ca să ştiţi. În rest va sosi cu încărcător similar, căştile pe care le vedeţi în cutie, manual, protecţie pentru ecran, cheiţa pentru sloturi SIM şi o husă protectoare. Varianta comercială vine cu cablu microUSB.

Handsetul pare fabricat din sticlă şi metal, e foarte lucios, dar de fapt are un material plastic în spate, făcut să semene cu sticla. Face o treabă destul de bună la look, dar atrage zgârieturi şi grăsime, deci e bine că avem husă la pachet. Vine cu un ecran de 5.85 inch, cu panou IPS LCD şi rezoluţie de 1520 x 720 pixeli. Nu lipseşte decupajul în ecran, care ascunde atât o cameră selfie generoasă, cât şi un bliţ LED reglabil pentru selfie.

Allview Soul X5

La interior se află un procesor MediaTek Helio P22 de 12 nm şi acesta e primul contact cu el, dacă nu mă înşel. Este un CPU octa core, care vine cu tehnologie AI Neuropilot, pusă la treabă de cameră cu recunoaşterea de scene. Vine la pachet cu 4 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD, dar şi o baterie de 3000 mAh. Terminalul rulează Android 8.1.0 şi integrează un scanner de amprente în spate.

La capitolul cameră avem un modul dual în spate, cu senzori de 16 MP + 5 MP şi cu Bokeh, iar în față avem o cameră de 16 MP, care şi ea ştie Bokeh. Allview aduce ca noutate şi acel Face Emoji, care îţi aplică o mască ce arată ca o vulpe, robot şi altele de gen. Interfaţa include şi conceptul de UI 3.0 Swipe, care se bazează pe gesturi pentru navigare. Acesta este un telefon dual SIM, care vine şi cu celebrul deja asistent virtual AVI la pachet. Vom reveni cu o recenzie mai curând decât credeţi.

Prețul actualizat al lui Allview Soul X5 îl aflați de aici!

Allview Soul X5 Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×