Reduceri și Campanii Online #94: Azi Altex, Flanco, Libris, Cel [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 656 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #94: Azi Altex, Flanco, Libris, Cel [...]</b>Pe finalul primei săptămâni din septembrie și în prag de start al școlii venim astăzi în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, ediție în care avem multe campanii de genul Back to School. Veți găsi mai jos o listă

Ne aflăm iată pe finalul primei săptămâni din septembrie, o zi în care descoperim noi oferte din partea retailerilor. De această dată mulți au dat startul unor campanii de tip Back to School menite să ofere discount-uri pentru produsele necesare celor care se întorc la școală, liceu sau facultate. Veți găsi multe produse asociate acestui segment special, iar pe final de articol aveți detalii și despre un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Dacă aveți un buget limitat asociat achiziției unui nou smartphone, atunci poate că acest model ASUS ZenFone 4 MAX (ZC520KL) este fix ceea ce vă trebuie. Costă în această perioadă doar 549 lei pe Altex.ro și se remarcă prin bateria generoasă de 4120 mAh pe care o aduce la pachet. Printre dotările sale mai avem un ecran HD de 5.2 inch, cameră duală în spate și un procesor Snapdragon 425 prietenos la nivel de consum energetic.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×