IFA 2018: ZTE Axon 9 Pro hands-on - ZTE revine, cu un telefon puternic, cu cameră duală şi decupaj în ecran

1.201 ori
<b>IFA 2018: ZTE Axon 9 Pro hands-on - ZTE revine, cu un telefon puternic, cu cameră duală şi decupaj în ecran</b>ZTE era nerăbdătoare să revină pe piaţa smartphone cu un flagship nou, iar acest lucru s-a petrecut la IFA 2018. Acolo ZTE a adus modelul cel nou ZTE Axon 9 Pro, care a trecut şi prin mâna noastră într-un hands on pe care îl vedeţi mai jos.

ZTE era nerăbdătoare să revină pe piaţa smartphone cu un flagship nou, iar acest lucru s-a petrecut la IFA 2018. Acolo ZTE a adus modelul cel nou ZTE Axon 9 Pro, care a trecut şi prin mâna noastră într-un hands-on pe care îl vedeţi mai jos.

ZTE vine după o perioadă grea, propunându-i-se beţe în roate în SUA, din cauza administraţiei Trump şi a paranoiei ce înconjoară firmele chineze. În Europa nu sunt probleme de gen, iar ZTE Axon 9 Pro bifează toate căsuţele pentru a fi un flagship adecvat cerinţelor de an 2018. Are o diagonală de 6.12 inch, ecran cu decupaj şi panou de sticlă în spate. Vine cu o rezoluţie de 2248 x 1080 pixeli şi o bărbie impunătoare.

Un lucru interesant aici e ca pe lângă procesorul Qualcomm Snapdragon 845, mai avem un procesor special şi separat pentru display, care interpolează toate datele video înainte să ajungă la ecran. Conceptul e preluat de la un televizor high-end şi prin această tehnologie se creşte artificial frame rate-ul la 60 FPS, fie că vorbim despre playback media local, YouTube sau jocuri.

Mai primim şi 6 GB RAM aici, 128 GB stocare şi o cameră de 12 MP + 20 MP în spate, cea din urmă cu obiectiv super wide angle. De remarcat că senzorul de 12 MP aduce şi stabilizare optică, funcţie care nu e găsită prea des în ziua de azi pe flagship-urile chineze. Face o impresie bună şi bateria de 4000 mAh, cu promisiunea de încărcare wireless, dar şi difuzoarele stereo, care au fost mereu bune pe ZTE Axon-uri. Telefonul costă 649 de euro şi va sosi cu Android 8.1 Oreo.

ZTE Axon 9 Pro, prezentare video hands-on de la IFA 2018

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×