Allview V4 Viper Unboxing: Telefon de buget arătos, cu cameră duală și Android Pie (Video)

2.417 ori
<b>Allview V4 Viper Unboxing: Telefon de buget arătos, cu cameră duală și Android Pie (Video)</b>Allview a lansat cu doar 2-3 zile în urmă un telefon de buget, din gama Viper. Este Allview V4 Viper şi deja ne-a sosit la test. L-am scos din cutie mai jos şi e clar faptul că e iarăşi un telefon pentru tinerii cu buget limitat

Allviewa lansat cu doar 2-3 zile în urmă un telefon de buget, din gama Viper. Este Allview V4 Viper şi deja ne-a sosit la test. L-am scos din cutie mai jos şi e clar faptul că e iarăşi un telefon pentru tinerii cu buget limitat. Cu o bursă şi câteva alocaţii se rezolvă achiziţia acestui model ce costă 549 lei. Hai să vedem ce primim în cutie.

Allview V4 Viper

Telefonul vine cu o protecţie de ecran deja aplicată şi în cutia sa găsim o cheiţă pentru SIM, o husă din silicon transparent, un cablu microUSB, încărcător şi manual. Nu avem totuşi căşti la pachet. Încărcătorul este de 5V şi 1.5A. Telefonul mi s-a părut foarte uşor şi compact, cu talie de 8.5 mm şi greutate de doar 138 de grame. Se simte ca un Galaxy A40 sau A20e în mână, poate un pic mai uşor.

Incarcator Allview V4 Viper

Ecranul său este un IPS LCD de 5.7 inch cu rezoluţie de 1520 x 720 pixeli. M-a surprins că are muchii destul de subţiri. Îmi place şi cum arată rama telefonului, cam singura care îl dă de gol că e albastru şi nu un negru albăstriu de fapt. La interior se află un procesor quad-core MediaTek Helio A22, alături de 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi slot microSD (hibrid cu cel SIM).

Accesorii Allview V4 Viper

Avem două sloturi SIM la bord şi o baterie de 2.700 mAh. Handset-ul are jack audio, radio FM şi cititor de amprente în spate. Camera frontală este integrată într-un breton picătură, iar camera principală este o combinaţie de senzor principal de 8 MP cu o cameră VGA. Ştie şi Bokeh şi filmare Full HD. Mai avem şi suport 4G LTE aici, Bluetooth 4.1, WiFi b/g/n şi un port microUSB 2.0.

Allview V4 Viper scos din cutie (Unboxing)

Cumva primim şi deblocare facială şi funcţii AI. Observ că Android Pie-ul de la bord a fost uşor personalizat, făcând mai uşoară navigarea şi accesul la un cleaner de resurse. O primă impresie bună pentru un telefon tineresc, de buget şi care arată mai bine şi e mai comod decât ai crede din poze. Revenim cu review!

Galerie foto Allview V4 Viper Unboxing

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de aici.

Allview V4 Viper Unboxing

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×